Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوری المالکی نخست‌وزیر سابق عراق در گفت‌و‌گو با یک خبرگزاری روسی با بیان این واقعیت که «پیروزی در موصل نهایی نیست و عناصر داعش همچنان وجود دارند»، تاکید کرد که اولویت ادامه فعالیت در پاکسازی، بازسازی ساختار ارتش، پلیس و الحشد‌الشعبی خواهد بود. وی در عین حال از پشت پرده سقوط موصل هم گفت.

‎«نوری المالکی»، معاون رئیس‌جمهور عراق در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه و با بیان اینکه «پیروزی در موصل نهایی» نیست خاطرنشان کرد: «اولویت ما ادامه پاکسازی و بازسازی ساختار ارتش، پلیس، الحشد‌الشعبی بر اساس پایه‌های ملی مسالمت‌آمیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» وی برای‌ نشان دادن جایگاه و نقش حشدالشعبی در آزادسازی موصل هم اینگونه گفت که اگر آنها نبودند، بغداد سقوط می‌کرد. مالکی اتهام‌ها علیه نیروهای داوطلب مردمی را بی‌اساس دانست و با رد این گونه مسائل جان‌فشانی‌های آنان را ارج نهاد. به گزارش فارس، نخست وزیر سابق عراق همچنین تاکید کرد که موصل شهری است که جنگ با داعش در آن تقریبا به پایان رسید، اما برخی از عناصر داعش همچنان در این شهر مستقر هستند و ما جنگ «تلعفر» را که شهر مهمی است، پیش روی داریم. علاوه بر آن، منطقه «الحویجه» باقی مانده که آزادسازی آن سخت و مشکل است و در شمال آن کردها مستقر هستند که نیروهای الحشد‌الشعبی اجازه ورود به آنها را نمی‌دهند که این مسئله خود بر مشکلات می‌افزاید. وی به مسئله بحران طایفه‌گری و انتشار آن در عراق هم اشاره کرد و گفت: «ما نمی‌خواهیم نه با ایران و نه با کشورهای عربی همسنگر و در یک خندق باشیم، ما صداقت و دوستی ایران و کشورهای عربی را می‌خواهیم و همچنین خواستار پاکسازی اراضی عراقی از لوث وجود تروریست‌ها و نابودی کامل آنها هستیم.» نوری‌المالکی در بخش پایانی مصاحبه خود از نقش مخرب و مضر حزب بعث و مسعود بارزانی گفت و خاطرنشان کرد: «در حقیقت آنچه در صلاح‌الدین و الانبار و موصل رخ داد به دلیل داعش نبود، بلکه برخی اهالی موصل این شهر را با همدستی بقایای حزب بعث، استانداری، دولت محلی، مسعود بارزانی و برخی عشایر تحویل داعش داده بودند.» وی در نهایت این را هم گفت که آمریکایی‌ها می‌خواهند پیروزی‌های عراق را به نام خود ثبت کنند.
حمله بارزانی به دولت عراق
مسعود بارزانی رئیس ‌اقلیم کردستان عراق اما به دولت این کشور به شدت حمله کرد و با وجود مخالفت‌های شدید داخلی و خارجی، بار دیگر بر طبل جدایی‌طلبی کوبید. مسعود بارزانی به تازه‌ترین اظهارات حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق مبنی بر «مغایرت» برگزاری همه‌پرسی در اقلیم کردستان عراق با «قانون اساسی» این کشور هم واکنش نشان داد. العبادی روز سه‌شنبه همه‌پرسی جدایی‌طلبی در اقلیم کردستان عراق را مغایر با قانون اساسی عراق دانسته و گفته بود منفعت کردها در باقی ماندن با عراق است و دولت عراق خواهان هیچ‌گونه تنشی با کشوری همسایه نیست.

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی / چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟

محسن اسلامی اظهار داشت: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

اسلامی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود. به ستاد‌های انتخابات استان‌ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستاد‌های انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانور‌ها با حضور اعضای هیات‌های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، جلسه داشته ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آن‌ها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران" که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود. رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایند‌های اعتراض و شکایت در هیات‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی / چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • سقوط ام باپه مقابل دیوار زرد؛ محکوم به بازگشت
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت
  • اجرای ۲ میلیون ۵۰۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن