Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@02:51:35 GMT

موصل زخم التیام نیافته از داعش و آمریکا 

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۹۷۴۱۵

موصل زخم التیام نیافته از داعش و آمریکا 

قصه قاتلی است که پشت تابوت مقتول خود به راه افتاده و بر خون به ناحق ریخته قربانیش، اشک تمساح می ریزد، داستان ۸۰ درصد ویرانی یک شهر با همه غنای فرهنگی و تاریخی اش و شش هزار قربانی به دست آمریکا و دو میلیون آواره تا پس از آن بازیگر مشهور هالیوود «آنجلینا جولی» بیاید و بر آوارهای شهر موصل، بهترین نقش تاریخ سینمای خود را بازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جولی بر شهری که یکصد میلیارد دلار از حمله آمریکا آسیب دیده با دو میلیون دلار کمک انسانی و چند قطره اشک ساختگی، می کوشد روی سیاه آمریکا را در این جنایت هولناک، در انظار عمومی سفید کند.

موصل از سقوط تا آزادسازی، قصه دیروز و امروز عراق است که هنوز آمریکا صحنه گردان نابودی و وعده های پرزرق و برق برای بازسازی آن است.

داستان شرکت آلمانی «زیمنس» است که می کوشد، برق عراق را از تسخیر ویرانگر «ژنرال الکتریک» آمریکا خارج کند، اما کاخ سفید مانع ورود آن به عراق می شود تا همچنان ید طولانی تاراج ثروت های این کشور  باشد.

سقوط موصل فراتر از دولت «نوری المالکی» و ارتش عراق است که در آستانه ظهور داعش، آمریکا همه بسترها را برای نابودی آن فراهم کرده بود، به این امید که طرح «جو بایدن» برای تجزیه عراق به سه کشور «شیعستان»، «سنیستان» و «کردستان» به مرحله اجرا درآید.

آزادی موصل نیز فراتر از دولت «حیدر العبادی» و ارتش عراق و نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم و پلیس عراق بود که جانانه جنگیدند و مردانه میدان را در برابر آمریکا خالی نکردند.

بخشی از ابعاد پنهان داستان آزادی موصل در ۱۳ دی ۹۸ در حومه فرودگاه بغداد، برملا شد، وقتی که آمریکا از دو فرمانده پیروزی بر داعش به علت اینکه مانع اجرای طرحهایش شدند، انتقام گرفت.

موصل؛ قصه سپهبد شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس است که نگذاشتند در طول سه سال جنگ با داعش، عراق به سراشیبی سقوط حرکت کند و داستان پیر نجف اشرف است که با فتوای جهاد کفایی خود، روح قیام ۱۹۲۰ را در فرزندان جنوب زنده کرد.

آمریکا در جنگ موصل می خواست همه کینه و نفرت خود را از این عوامل شکست طرح کاخ سفید به نمایش بگذارد، برای همین آزادی موصل فراتر از دولت العبادی و نیروهای مسلح عراق تعریف شده است.

آمریکا همانند داستان قاتل و مقتول، می خواست، آخرین تیر ترکش به سوی نابودی داعش را خودش شلیک کند تا همه این پیروزی هایی که فرزندان ایران و عراق تحقق بخشیده بودند را به نام خود ثبت کند.

برای همین است که موصل در دهم ژوئیه ۲۰۱۷ سرنوشتی همانند الرمادی در ۳۱ مارس ۲۰۱۵ پیدا کرد و ۸۰ درصد زیرساخت هایش ویران شد و آوارگی مردم آن تا به امروز ادامه دارد.

آمریکا در حالی که در شدیدترین حملات داعش تعداد پروازهای روزانه هواپیماهایش از ۳ تا ۷ سورتی تجاوز نمی کرد در طول ۲۶۸ روز جنگ موصل ۲۰ هزار سروتی پرواز یعنی بیش از ۷۰ سورتی پرواز در روز انجام داد.

نیروهای الحشد الشعبی که در همه جنگ ها علیه گروه تروریستی داعش شرکت کرده بودند، تنها در دو عملیات شرکت نکردند یکی آزادی الرمادی و دیگری شهر موصل بود آن هم به دلیل اینکه نیروهای آمریکایی در این دو عملیات شرکت داشتند.

درصد ویرانی در همه عملیات های آزادسازی شهرهایی که الحشد الشعبی مشارکت داشت، معمولا در حد ۱۰ درصد بود، اما به دلیل عدم حضورشان در آزادسازی این دو شهر، درصد ویرانی ۸۰ درصد و بیشتر شد.

گرچه در سالروز آزادسازی موصل رییس جمهوری و نخست وزیر و دیگر مقامات و فرماندهان نظامی عراق فقط از جنبه مثبت این پیروزی گفتند و زخم های التیام نیافته را انگشت نگذاشتند، اما صدای رنجی که اهالی موصل از این زخم ها همچنان می کشند را نمی توانند، ساکت کنند.

 حکایت سقوط و آزادی موصل، داستان آمریکا و همه گروه های تروریستی است که در چهار دهه اخیر با کمک پول نفت شیخ نشین های حوزه خلیج فارس، برای فتنه انگیزی و تقسیم منطقه و حمایت از رژیم صهیونیستی طراحی شد اما هر بار با واکنش و مقاومت ملت های منطقه، همه این نقشه ها، نقش بر آب شده اند.

برچسب‌ها گروه تروریستی داعش ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی الحشد الشعبی خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گروه تروریستی داعش ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی الحشد الشعبی خلیج فارس گروه تروریستی داعش ایالات متحده آمریکا عراق رژیم صهیونیستی الحشد الشعبی خلیج فارس آزادی موصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۷۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!

سید عبدالجواد موسوی در خبرآنلاین نوشت: «بازی را آن کسی می‌برد که رسانه را می‌فهمد و با زیرکی و ظرافت ایدئولوژی اش را تبلیغ می‌کند؛ و تو هنوز فکر می‌کنی با زدن و بستن و ممنوع کردن و توقیف و پلمپ می‌توانی کاری از پیش ببری. بچرخ تا دنیا هم بچرخد و به زودی به تو بفهماند یک من ماست چه قدر کره دارد.»

ای کاش می‌توانستم تعبیر یوسفعلی میرشکاک را درباره ممیزان این روزگار این جا بنویسم. نه این که محافظه کاری کنم، نه. برای من نوشتنش آسان است، اما حوصله شکایت و دادگاه و این حرف‌ها را ندارم و در ضمن نمی‌خواهم دوستان خبرآنلاین را به زحمت بیندازم. البته فکر می‌کنم خیلی هایتان شنیده اید، اما اگر کسی نشنیده و دوست دارد بشنود به مصاحبه ایشان با حسین دهباشی مراجعه بفرماید.

بله، درست حدس زدید کسی که در این روزگار بر روی سریالی مهر ممنوعیت بزند مصداق همان چیز‌هایی است که میرشکاک گفت. آن هم سریالی که خیلی‌ها دیده اند. بسیاری از رسانه‌های ایرانی درباره آن نوشته اند و به تیتر یکِ چندین و چند روزنامه اصلاح طلب و اصولگرا تبدیل شده.

سریالی که اگر هم کسی ندیده باشد حتما با این حرف‌های خنده آورنده ترغیب می‌شود که ببیند. سریالی که یافتن آن قطعا از یافتن سریال‌های داخلی راحت‌تر است. سریالی که از همه سریال‌هایی که ما ساخته ایم چند سر و گردن بالاتر است.

سریالی که البته آشکارا به تحریف تاریخ پرداخته. از همه جالب‌تر این که کشوری که خودش از حیث نظری و تئوریک پایگاه داعش محسوب می‌شود این سریال را ساخته و هنرمندانه رگ و ریشه داعش را به ایرانی‌ها ربط داده. حالا شما برو با داعش در سوریه و عراق بجنگ.

بازی را آن کسی می‌برد که رسانه را می‌فهمد و با زیرکی و ظرافت ایدئولوژی اش را تبلیغ می‌کند؛ و تو هنوز فکر می‌کنی با زدن و بستن و ممنوع کردن و توقیف و پلمپ می‌توانی کاری از پیش ببری. بچرخ تا دنیا هم بچرخد و به زودی به تو بفهماند یک من ماست چه قدر کره دارد. هرچند تو اگر خردک عقل و فهمی داشتی باید خیلی زودتر از این‌ها می‌فهمیدی که نفهمیدی. حقا که یوسفعلی درست گفت.

همین سریال خوش‌ساخت مغرضانه و تحریف‌گر، امسال ماه رمضان به مراتب از سریال‌های فاخر و نیمه فاخر تلویزیون شما بیشتر دیده شد. گواهش هم این که الان هیچکس فیلم‌ها و سریال‌های مناسبتی و غیرمناسبتی شما را در همین ماه رمضانی که گذشت به خاطر نمی‌آورد، اما هرجا که می‌روی بحث سریال حشاشین داغ است؛ و باز بد نیست حضراتِ عشقِ ممنوعیت بدانند که این سریال با همه عیب و ایرادهایش چه شور و شوقی را در مخاطب ایرانی برانگیخته تا از حسن صباح و اسماعیلیان و سلجوقیان بیشتر بداند.

سری به کتاب‌فروشی‌ها بزنید و بپرسید در این ایام چه مقدار مردم به آن‌ها مراجعه کرده اند و کتاب‌هایی در این موضوعات خواسته اند.

شما از کلمه شبهه می‌هراسید چرا که فکر می‌کنید شبهه افکنی یعنی برباد دادن چیزی که شما آن را مطلق و بی عیب می‌دانید، اما خیر و برکاتی که در شبهه افکنی است را نمی‌توانید درک کنید. نمی‌توانید، چون همه عمر مطلق اندیش بوده اید و خود را مبرا از هر عیب و ایرادی دانسته اید. گمان برده اید حق به تمامی در اختیار شماست و هرکه، چون شما نیندیشد راه ضلالت و گمراهی را می‌پیماید.

درست به همین دلیل حق پنداری است که نه تنها نتوانسته اید برای تبلیغ آن چه مدعی آن هستید کاری از پیش ببرید بلکه هرگاه خواسته اید به زعم خود باطلی را معدوم نمایید شده اید مبلغ تمام قد آن.

الان هم فکر می‌کنید با تحکم و ممنوع اعلام کردن سریال حشاشین کار این سریال ضاله تمام است و ضربه محکمی بر پیکر استعمار وارد آورده اید. طیب الله. بتازید و بر گرده دریا تازیانه فرود آورید که زمین و زمان تحت سیطره شماست تا کور شود هرآن که نتوان دید.

چه تکاپوی رقت انگیزی است باد را بندی زمین کردن

یا به سودای کشتن خورشید اسب میدان جنگ زین کردن

حکم کردن به خاک تا نرود هرگز از ملک خویشتن بیرون

آتش و آب را به دستوری راهی سرزمین چین کردن

بر هوا بخیه و به سندان مشت می‌زنند و به خویش می‌بالند

گویی از روز اول خلقت بوده تقدیرشان چنین کردن

عقل و تدبیر اکتسابی نیست، گرگ هرگز پلنگ می‌نشود

گرچه در اوج صخره بنشیند طعمه ماه را کمین کردن

دیگر خبرها

  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • حملات داعش در عراق شروع شد
  • کشته و زخمی شدن ۱۵۴ نفر در حملات داعش در افغانستان
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟