Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@17:29:43 GMT

نوری المالکی آماده آشتی با مقتدی صدر

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۱۸۳۸۰

نوری المالکی آماده آشتی با مقتدی صدر

 خبرگزاری فارس: «نوری المالکی» رئیس ائتلاف «دوله القانون» و دبیرکل حزب «الدعوه الاسلامیه»، در جدیدترین اظهار نظر در خصوص مواضعش در قبال برگزاری انتخابات زودهنگام، احتمال نخست‌وزیری مجدد، آشتی با رهبر جریان صدر، سلاح بی‌ضابطه، چالش‌های دولت «مصطفی الکاظمی، «سقوط موصل» و...توضیح داد.

به نوشته پایگاه خبری عراقی «ناس»، وی با اشاره به این‌که نمی‌خواهد اختلافات موجود میان او  و رهبر جریان صدر ادامه یابد، افزود: «دست خود را به سوی هرکس که خواهان آشتی با من است، دراز مى‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من خواهان خصومت‌ها نیستم. من  نمی‌خواهم که اختلاف با مقتدی الصدر یا هر کس دیگری ادامه یابد.»

المالکی در عین حال تاکید کرد که در حال حاضر هیچ میانجیگری براى آشتی با مقتدى صدر وجود ندارد.

رئیس ائتلاف دوله القانون که خود برای دو دوره از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۴، نخست‌وزیر عراق بود، درباره دولت «مصطفی الکاظمی» گفت: گروه‌های سیاسی باید از دولت الکاظمی در گام‌های مثبت، حمایت کنند. دولت الکاظمی از بحران‌های مالی بزرگ  و بحران امنیتی رنج می‌برد که خود را با خروج سلاح بی‌ضابطه در خیابان‌ها نشان داده است. خطرناک‌ترین بحرانی که دولت الکاظمی با آن مواجه است، عدم وفاق سیاسی با آن است.

المالکی در خصوص تصدی مجدد پست نخست‌وزیری گفت: این مردم هستند که درباره بازگشتم به نخست‌وزیری تصمیم خواهند گرفت. اگر چنین امری صورت گیرد، نخستین گام من برقراری امنیت و اقتدار دولت است.

وی درباره سقوط موصل در هنگام حمله داعش در سال ۲۰۱۴ و  اواخر دوره نخست‌وزیری‌اش گفت: موصل از نظر نظامی سقوط نکرد بلکه با توطئه سقوط کرد. چگونه در یک لحظه ۳۰ هزار نیروى پلیس از این استان عقب‌نشینی کردند. چگونه نیروهاى نظامى و افسران  با آن همه سلاح از استان‌هاى موصل و صلاح الدین عقب نشینی کردند؟ جزئیات توطئه سقوط موصل را در یادداشت‌هایم ثبت کرده‌ام که به زودى منتشر خواهد شد.

المالکی در خصوص ناآرامی‌های استان ذی‌قار و مرکز آن، «ذی‌قار» گفت: وضعیت در ناصریه همچنان بی ثبات است.مدتى پیش این شهرستان عملا سقوط کرده بود اما سپس کنترل آن به طور جزئى به دست آمده است. من اطلاعى در خصوص وجود طرف سوم در تظاهرات ندارم و اعتقادی نیز به وجود آن ندارم.

نخست‌وزیر پیشین عراق درباره انتخابات زودهنگامی که قرار است 10 اکتبر آتی برگزار شود، تصریخ کرد:  حزب «حرکة إراده» به ریاست «حنان الفتلاوى» در انتخابات آتی با ما خواهد بود.

وی با ابراز نگرانی از نظارت سازمان ملل بر انتخابات آتی و نیز از پدیده سلاح بی‌ضابطه در انتخابات  گفت: ما با نظارت سازمان ملل بر انتخابات موافق هستیم اما با هدایت آن مخالفیم و با به تعویق انداختن انتخابات نیز مطلقا مخالف مى باشیم. ما با نظام حوزه‌هاى انتخاباتى متعدد مخالفیم و ملاحظاتی داریم. اما این نظام بر ما تحمیل شد.

المالکی همچنین گفت که بعید نیست انتخابات در سایه چالش‌های امنیتی در اکتبر آینده برگزار نشود.

رئیس ائتلاف دوله القانون ضمن اعلام مخالفتش با استفاده از سلاح مقابل دولت گفت که باید میان سلاح مقاومت و تروریسم تفاوت قائل شد.

وی توضیح داد که جولان نظامی اخیر در بغداد علیه دولت را محکوم می‌کند و با خروج مسلحانه علیه دولت مخالف است.

نخست‌وزیر پیشین عراق در خصوص حملات راکتی علیه سفارت آمریکا نیز گفت: من با حمله هدف قرار دادن سفارتخانه ها با راکت مخالف هستم و این عمل شرعا جایز نمى‌باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: مقتدی صدر نوری المالکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۱۸۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم

به گزارش جام جم آنلاین، احمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در تهران برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در وزارت کشور وجود دارد. در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات را تمام الکترونیکی برگزار می‌کنیم که بزرگ ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند. شعب اخذ رای و سامانه های اخذ رأی مشخص شده است. در دور اول انتخابات در چهار حوزه انتخابیه، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار شد، اما برای اولین بار این انتخابات در این گستردگی اجرا می شود و تحول مهمی در حوزه اخذ رأی است.   وی درباره کوتاه شدن زمان شمارش آرا در انتخابات تمام الکترونیکی، گفت: در اخذ رأی الکترونیکی آمار در همان جا داده می‌شود. در دور اول که‌در ۴ حوزه انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار شد، ساعت یک یا دو نصف شب آرای آن حوزه ها جمع بندی و مشخص شد.   وحیدی خاطر نشان کرد: آموزش رای دادن الکترونیکی قرار است به مردم  از طریق صداوسیما و به صورت حضوری در مراکز جمعیت به مردم  داده شود که در روزهای آینده شدت بیشتری می گیرد.

 

دیگر خبرها

  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات
  • آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • وحیدی: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • چراغ سبز لندن به تداوم همکاری‌های تسلیحاتی با اسرائیل
  • تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناک
  • البرز آماده مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌شود
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت